Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Düzında mütehassıs ve sertifikalı kaynakçılarımızın yardımları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Hileüminyum kapılar, ilenmeşap baplar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere göre farklı özellikte kapılar da binaların mimari kuruluşsına yahut bapların kullanılacağı sektöre bakılırsa başka olabilmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir acil durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Kızılışveriş merkezi, sinema, okul, şifahane üzere kombine dirim alanlarında yangın bapsı tasarrufı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kabil binalarda da müstacel çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Feza Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli yer ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil kızdırmae dayanıklıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar sağlıklı ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat enseışını getirmektedir.

Yangın kapısı montajı temelli meraklı şekilde yapılması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe teltik örgülmaması müstelzim bir işlemdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

yangın kapısı Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu mevki yoklama edilmelidir. 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page